Ontmoet Team KAeP

Korte lijnen. Frisse aanpak. Heldere gesprekken. Dat is onze werkwijze in een notendop. De sfeer is ongedwongen en we komen naar u toe als dat zo uitkomt. We leggen de lat hoog voor de kwaliteit van onze dienstverlening. Betrokkenheid. Expertise. Met een open mind voor vernieuwing.

Team KAeP bouwt graag aan langdurige relaties en onze cliënten noemen ons enthousiast en deskundig. Daar zijn we trots op.

Naast kennis gaat het natuurlijk om mensen. De specialisten van Team KAeP begrijpen dat. Daarom zorgen we dat we goed weten wat onze cliënten willen en wat ze beweegt. Wij nemen de tijd om onze cliënten te leren kennen en verdiepen ons in ieders situatie. Team KAeP is er voor u, en niet andersom.

Karen Anne Hüpler-Hebben

in 40 woorden

Founding partner van KAeP NOTARIS. Notaris. Sparring partner van bestuurders en toezichthouders in de non-profit. Diplomatiek en inspirerend. Verbindend. Stijlvol. Maatschappelijk betrokken. Is zelf ook bestuurder en toezichthouder. Reist graag de wereld rond maar is gelukkig meestal op kantoor.

030 234 50 50   /   06 513 54 218

Pascalle Corstens-Schnackers

in 40 woorden

Founding partner van KAeP NOTARIS. Notaris en ondernemingsrechtspecialist. Adviseert (zorg) ondernemers op een zakelijke en kordate manier. En altijd met een zuidelijke charme. Hands-on. Gestructureerde organiser. Chocoholic maar jaloersmakend slank. Met een gulle lach die altijd vrolijk maakt.

030 234 50 50   /   06 472 66 178

Saskia van den Eerenbeemt

in 40 woorden

Partner en notaris. Expert familiebedrijven. Snijvlak ondernemingsrecht en familierecht. Adviseert ondernemers bij bedrijfsoverdracht en het vinden van de juiste structuur. Bourgondische lady. Gedreven en to-the-point. Skifanaat. Is met carnaval niet in Utrecht te vinden.

030 234 50 50   /   06 216 77 475

Linda Strous

in 40 woorden

Kandidaat-notaris. Voormalig advocaat. Ruime ervaring in de non-profit sector. Humoristisch en authentiek. Sparring partner op bestuursniveau. Is zelf ook toezichthouder. Creatief en evenwichtig. Sterk in het vinden van praktische oplossingen. Maatschappelijk betrokken. Reislustig. Zwemt graag in ijskoud natuurwater.

Leonie van Haren

in 40 woorden

Ervaren en pragmatische ondernemingsrechtspecialist. Kandidaat-notaris met een scherp oog voor detail. Niets ontsnapt aan de aandacht van deze perfectionist. Een enthousiaste koukleum die van het bourgondische leven houdt, liefst in het warme Frankrijk zelf. Behalve als ze gaat skiën: dan mag het koud zijn! Ze geniet van alle mooie dingen die het leven te bieden heeft: de natuur, lekker eten en goed gezelschap. Het kookboek ligt op haar nachtkastje. Loyaal en zorgzaam als ze is, maakt ze ieders leven graag een beetje mooier. En dat waarderen wij natuurlijk enorm.

Sam Spaan

in 40 woorden

Kandidaat-notaris Ondernemingsrecht met een passie voor literatuur. Houdt naast de literaire klassiekers ook van de klassiekertjes onder het Nederlandse levenslied.

Daarnaast fietst hij graag op zijn racefiets, maar of hij ook de klassiekers fietst, weten wij niet. Sam is een gedreven adviseur en betrokken bij zijn cliënten. Een snelle denker, maar geduldig en prettig in de omgang.

Kelly Creemers

in 40 woorden

Kandidaat-notaris in de non-profit sector. Kelly is een enthousiaste en betrokken adviseur. Ze is een dierenliefhebber pur sang en is het liefst in de natuur te vinden, waar ze bij elke fluitende vogel nieuwsgierig is welk soort het is. Ze kan fantastisch vegan bakken en koken, met kokos als favoriete ingrediënt. Deze sportieve keepster van haar handbalteam heeft de mooiste krullen ever. En ze gaat nooit de deur uit zonder gelakte nagels!

Arwen van Grafhorst

in 40 woorden

Als kandidaat-notaris vlot en doortastend en focust zich op ondernemingsrecht. Sportief gezien beperkt ze zich helemaal niet. Boksen, Rocycle, Dans, Tennis en Hockey, ze kan het allemaal. Als ze niet van haar leven in Amsterdam geniet, werkt of sport, is ze het allerliefst in Toscane. Arwen en La Dolce Vita. Ze is dol op Italië, woonde in Rome en spreekt een aardig woordje Italiaans. Wij zijn blij dat deze Prima Donna elke dag een beetje van de Italiaanse zomerzon meebrengt naar kantoor.

Nienke van Doorn-Laurs

in 40 woorden

Notarieel jurist. Familierecht specialist en estate planner. Inlevend. Positief en toegankelijk. Een baken bij belangrijke levensmomenten. Is sociaal bewogen en dat merk je ook. Familierecht aan de keukentafel. Warme persoonlijkheid. Guilty pleasure: shoppen met haar persoonlijke stylist.

Stefanie van Nooten-Emming

in 40 woorden

Deze energieke aanpakker is register notarisklerk familierecht, maar laat zich absoluut niet in een hokje stoppen. Sportief is ze: van klauteren op de klimmuur tot het krachthonk van de sportschool.

En ze is een ster als amateur grimeur. Wat ons betreft Oscar-waardig. Maar ze is vooral lief en vrolijk. Een fijne en toegankelijke adviseur voor uw persoonlijke zaken.

Simone Verspeek

in 40 woorden

Register notarisklerk. Onze vastgoed expert. Ervaren en accuraat. Is geliefd bij cliënten en makelaars. Sprankelend en vol energie. Attente collega en teamplayer. Laat niets aan het toeval over. Bevlogen. Fanatieke hardloper. Loopt altijd op schema, ook figuurlijk gezien. Echte foodie die onze healty lifestyle bewaakt.

Diana Mackaij

in 40 woorden

Medewerker non-profit en ondernemingsrecht. Zeer ervaren. Dé vraagbaak die alles weet. Onze stille kracht. Frêle postuur maar ó zo fanatieke sporter. Selfmade woman. Engels gevoel voor humor. Heel handig met gereedschap. Creatief. Haar dadeltaart is verrukkelijk. Diana is inmiddels ook bekwaam op de saxofoon en daarmee onze eigen Candy Dulfer.

Natalie Willemse

in 40 woorden

Medewerker ondernemingsrecht. Ervaren met gevoel voor detail. Behulpzaam. Kan bergen verzetten en is prestatiegericht. Dat blijkt ook uit haar ambitie om alle escape rooms in Nederland te kraken. Nieuwsgierig en leergierig. Tennist op hoog niveau. En dieren kunnen geen beter baasje wensen.

Caroline Traas

in 40 woorden

Allround medewerker. Onze rustige rots in de branding die van alle (notariële) markten thuis is. Houdt van gezelligheid en lekker eten. Loyaal en humoristisch. Deze vroege vogel maakt graag lange wandelingen met de hond. Kijkt de kat uit de boom maar... pas op: deze stoere dame is een motormuis en houdt papegaaien!

030 234 50 50

Esmée van Enk

in 40 woorden

Maak kennis met Esmée, onze vrolijke noot op kantoor. Als notarieel medewerker van KAeP neemt ze haar werk serieus. Esmée is een fanatieke tennisser: als je even niet oplet, vliegen de ballen om je oren.
Ze is gek op Londen waar ze een tijd Au Pair was. Maar op zonvakantie of een wandeltrip naar Zweden zegt ze zeker geen nee.
En ze kookt het liefst pittige gerechten: Esmée is KAeP's enige echte Spice Girl!

Trudie Vuijk

in (iets meer dan) 40 woorden

Deze enthousiaste en sociale office manager is ENERGIEK! Onze rots in de branding die zorgt dat alles op rolletjes loopt. Ze is verantwoordelijk voor het hele reilen en zeilen op kantoor en wij varen blind op haar. Een Bourgondiër in hart en nieren, met een enorme voorliefde voor de BBQ. Deze grillmaster kan toveren op de Green Egg. Wandelt graag met haar Engelse Basset (Lu), het liefst langs de fjorden in Noorwegen waar ze met een flesje bubbels van het uitzicht geniet.

Deze dame gaat altijd vol gas, alleen op de Egg kiest ze voor kolen.

Fleur Overvest

in 40 woorden

Fleur is onze nuchtere werkstudent. Ze is altijd vrolijk, en daar worden wij ook blij van. Deze leergierige slimmerd tennist op hoog niveau, is dol op katten én op Kane! Als liefhebber van moderne kunst hangt ze het liefst een Brood, Appel of Picasso aan de muur. Qua studie gaat ze fanatiek door. De bachelor Rechtsgeleerdheid met een dikke plus afgerond en in een rechte lijn naar het afronden van haar master.

Hidde Strijbosch

in 40 woorden

Als werkstudent bij Team KAeP ingelijfd. Hidde is een drukbezet man. Hij heeft zijn bachelor Rechtsgeleerdheid afgerond en gaat met frisse zin door met een master.
Hidde doet graag een drankje met vrienden en is dol op lekker eten. Voor een goede risotto mag je hem altijd wakker maken. Om de boel in balans te houden, stapt hij graag op de wielrenfiets. Op zondag volgt hij voetbalcompetitie op de voet. Een sportieve liefhebber van gezelligheid: daar houden we van bij KAeP!