Ontmoet Team KAeP

Korte lijnen. Frisse aanpak. Heldere gesprekken. Dat is onze werkwijze in een notendop. De sfeer is ongedwongen en we komen naar u toe als dat zo uitkomt. We leggen de lat hoog voor de kwaliteit van onze dienstverlening. Betrokkenheid. Expertise. Met een open mind voor vernieuwing.

Team KAeP bouwt graag aan langdurige relaties en onze cliënten noemen ons enthousiast en deskundig. Daar zijn we trots op.

Naast kennis gaat het natuurlijk om mensen. De specialisten van Team KAeP begrijpen dat. Daarom zorgen we dat we goed weten wat onze cliënten willen en wat ze beweegt. Wij nemen de tijd om onze cliënten te leren kennen en verdiepen ons in ieders situatie. Team KAeP is er voor u, en niet andersom.

Karen Anne Hüpler-Hebben

in 40 woorden

Founding partner van KAeP NOTARIS. Notaris. Sparring partner van bestuurders en toezichthouders in de non-profit. Diplomatiek en inspirerend. Verbindend. Stijlvol. Maatschappelijk betrokken. Is zelf ook bestuurder en toezichthouder. Reist graag de wereld rond maar is gelukkig meestal op kantoor. Heeft alles onder controle, behalve haar tweeling.

030 234 50 50   /   06 513 54 218

Pascalle Corstens-Schnackers

in 40 woorden

Partner en founder. Kandidaat notaris en ondernemingsrechtspecialist. IT-notaris. Adviseert ondernemers op een zakelijke en kordate manier. En altijd met een zuidelijke charme. Hands-on. Gestructureerde organiser. Chocoholic maar jaloersmakend slank. Met een gulle lach die altijd vrolijk maakt.

030 234 50 50   /   06 472 66 178

Saskia van den Eerenbeemt

in 40 woorden

Partner en notaris. Expert familiebedrijven. Snijvlak ondernemingsrecht en familierecht. Adviseert ondernemers bij bedrijfsoverdracht en het vinden van de juiste structuur. Bourgondische lady. Gedreven en to-the-point. Skifanaat. Is met carnaval niet in Utrecht te vinden.

030 234 50 50   /   06 216 77 475

Linda Strous

in 40 woorden

Kandidaat-notaris. Voormalig advocaat. Ruime ervaring in de non-profit sector. Humoristisch en authentiek. Sparring partner op bestuursniveau. Creatief en evenwichtig. Sterk in het vinden van praktische oplossingen. Maatschappelijk betrokken. Reislustig. Zwemt graag in ijskoud natuurwater.

030 234 50 50   /   06 222 51 383

Nienke van Doorn-Laurs

in 40 woorden

Notarieel jurist. Familierecht specialist en estate planner. Inlevend. Positief en toegankelijk. Een baken bij belangrijke levensmomenten. Is sociaal bewogen en dat merk je ook. Familierecht aan de keukentafel. Warme persoonlijkheid. Guilty pleasure: shoppen met haar persoonlijke stylist.

030 234 50 50   /   06 289 63 564

Leonie van Haren

Ervaren en pragmatische ondernemingsrechtspecialist. Kandidaat-notaris met een scherp oog voor detail. Niets ontsnapt aan de aandacht van deze perfectionist. Een enthousiaste koukleum die van het bourgondische leven houdt, liefst in het warme Frankrijk zelf. Behalve als ze gaat skiën: dan mag het koud zijn! Ze geniet van alle mooie dingen die het leven te bieden heeft: de natuur, lekker eten en goed gezelschap. Het kookboek ligt op haar nachtkastje. Loyaal en zorgzaam als ze is, maakt ze ieders leven graag een beetje mooier. En dat waarderen wij natuurlijk enorm.

Diana Mackaij

in 40 woorden

Medewerker non-profit en ondernemingsrecht. Zeer ervaren. Dé vraagbaak die alles weet. Onze stille kracht. Frêle postuur maar ó zo fanatieke sporter. Selfmade woman. Engels gevoel voor humor. Heel handig met gereedschap. Creatief. Eet dadeltaart en brownies, het liefst iedere dag en tegelijkertijd.

Simone Verspeek

in 40 woorden

Onze vastgoed expert. Ervaren en accuraat. Is geliefd bij cliënten en makelaars. Sprankelend en vol energie. Attente collega en teamplayer. Laat niets aan het toeval over. Bevlogen. Fanatieke hardloper. Loopt altijd op schema, ook figuurlijk gezien. Echte foodie die onze healty lifestyle bewaakt.

Natalie Willemse

in 40 woorden

Medewerker ondernemingsrecht. Ervaren met gevoel voor detail. Behulpzaam. Kan bergen verzetten en is prestatiegericht. Dat blijkt ook uit haar ambitie om alle escape rooms in Nederland te kraken. Nieuwsgierig en leergierig. Tennist op hoog niveau. En dieren kunnen geen beter baasje wensen.

Caroline Traas

in 40 woorden

Allround medewerker. Onze rustige rots in de branding die van alle (notariële) markten thuis is. Houdt van gezelligheid en lekker eten. Loyaal en humoristisch. Kijkt de kat uit de boom maar... pas op: deze stoere dame is een motormuis en houdt papegaaien!

030 234 50 50

Jaimy van Basten

Junior medewerker. Onze jongste Team-KAePer heeft volop energie. Als Italië-lover droomt zij over lange familielunches aan witgedekte tafels in een zonovergoten boomgaard. En wij dromen met haar mee. Gelukkig zit deze gezellige collega vaker op kantoor. Je mag haar wakker maken voor chocolade en Nederlandstalige muziek. Andrea Bocelli moet nog even wachten. Deze dame swingt op Guus, Nick & Simon en Jan Smit!