Expertise

KAeP NOTARIS is uw juridische partner. Een betrouwbaar klankbord. Met kennis van zaken geven we een duidelijk en realistisch advies. We komen met creatieve en praktische oplossingen. Bij KAeP bent u verzekerd van hoogwaardige advisering en ondersteuning bij uw notariële vraagstukken. KAeP NOTARIS is één van de weinige notariskantoren met een track record in de non-profitsector: zorg, welzijn, onderwijs, beroeps- en brancheorganisaties, sportverenigingen, woningcorporaties, culturele instellingen en goede doelen (ANBI’s). Daadkracht. Betrokkenheid. Kwaliteit. Prettige communicatie.

Onze diensten

Non Profit

We begeleiden onze cliënten bij de inrichting van hun vereniging of stichting, bestuursmodellen, toezicht, sectorspecifieke regelgeving en governance codes. Ook op fiscaal gebied en in internationaal verband.

Ondernemers

Om u volledig te kunnen richten op uw bedrijf is het essentieel dat juridische zaken kunnen worden toevertrouwd aan experts. Wij zijn actief voor middelgrote en grotere bedrijven, maar ook voor de eenmanszaak of startup.

Onze dienstverlening stemmen wij af op de vraag van de cliënt: voor kleinere ondernemers zijn wij de huisnotaris; voor grotere bedrijven de juridische sparringpartner van het bestuur en bedrijfsjurist. Waar nodig werken wij samen met de accountant, fiscalist of andere adviseurs.

Particulieren

Bij veel belangrijke gebeurtenissen in het leven speelt de notaris een rol. Leuke, zoals het kopen van een huis, samenwonen of trouwen. Maar ook bij droevige, als scheiden en overlijden.

KAeP voelt aan waar het voor u om gaat. Wij weten dat het cruciaal is dat u uw zaken goed regelt, maar begrijpen ook dat er gevoel bij komt kijken. Uw persoonlijke situatie is belangrijk voor u. Wij zorgen dat het goed wordt geregeld.